lauantaina, lokakuuta 26, 2013

Eläinlääkärikäyntejä

Kaikki kissat on käytetty lokakuun aikana eläinlääkärissä. Ensin oli Hottiksen vuoro, jonka kanssa kävin Turussa Vettorissa. Pojalle laitettiin hormoni-implantti ja uusittiin samalla rokotukset. Sari Granholm osasi käsitellä kissaa tosi hienosti ja implantti saatiin paikoilleen vatsapuolelle ilman rauhoitusta.

Hottis painoi 7.10.2013 5,25 kiloa. Pissa haisee edelleen, mutta ruoka on alkanut maistua paremmin, joten eiköhän laiheliiniin ala jossain vaiheessa kerääntyä vähän lisää painoakin.
Movetilta tuli postissa Taian negatiivinen sienitestin tulos Tampereen näyttelystä.

Kesällä kun Lotus rokotettiin, minua kehotettiin varaamaan aika hammaskiven poistoon. Sain lopulta aikaiseksi viedä Lotuksen toimenpiteeseen eilen, mukana oli myös Taika. Lotus sai rauhoituspiikin ja nostettiin boksiin rauhoittumaan. Sitten Taika sai rokotukset. Uutta oli että rabieksen ja kolmoisrokotuksen voi antaa samalla kertaa. Eläinlääkärillä oli pöytä, jossa oli vaaka. Taika painoi 4,9 kiloa ja Lotus 5,75 kiloa.
Reilun parin tunnin kuluttua hain Lotuksen kotiin. Hammaskiven lisäksi oli poistettu hammas ja vielä pitäisi poistaa toisella kertaa toinen hammas. Kissa oli kotiin päästyään aika huojuvassa kunnossa, joten pääsi toipilaskotiin sturdiin, jonka olin hakenut edellisenä päivänä postista.




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti