lauantaina, helmikuuta 01, 2014

Surok 25.1.2014

Tänä vuonna lähdin Surokin näyttelyyn Lahteen jo perjantai-iltana Elinan ja Veikon kyydillä. Yövyimme aiheeseen sopivasti hotelli Mustassa Kissassa. 

Illalla kävimme maistelemassa panimoravintola Teerenpelin tarjoomuksia. Reissulta palatessani Hottis löytyi sängyltä omasta pesästä nukkumasta.
Tässä tutkitaan hotellin pesuhuonetta.
Näyttelypäivä alkoi vauhdikkaasti, kun Hottis oli neljäs kissa tuomarin pöydällä. Tein virhearvion ja kävin hakemassa loput tavarat autosta ja sitten tulikin turhan kiire tuomarin pöydälle. 

Lähdin sinne hosumalla ja kissa jäi kampaamatta kunnolla. Siitä tulikin tuomari Cristin Lütkenilta noottia, mutta siitä huolimatta Hottis sai sertinsä ja valmistui International Championiksi. 

Hottista ja kolmosluokassa kilpailevaa Gibsonia verrattiin melko kauan värin parhaan valintaa varten, mutta Gibson jatkoi näistä kahdesta ollen lopulta värin paras.

Hottiksen sisko Kiara oli myös näyttelyssä kasvattaja Hannen kanssa. Hanne pyysi ystäväänsä Ninaa kuvaamaan myös Hottista ja tämä hieno näyttelykuva on Nina Määtän ottama. 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti