maanantaina, marraskuuta 16, 2009

Tallinnan näyttelymatka

Tallinnan matka on takana ja se meni odotettua paremmin. Taika valmistui lauantaina IP:ksi ja sai sunnuntaina ekan CAGPIBin ja oli tuomarin paras.

Matka sujui muutenkin mukavasti Saarikosken matkassa. Lähdin junalla matkaan perjantaina jo puoli kuuden aikaan ja juna oli perilla Helsingissä seitsemältä. Samaan suuntaan matkalla ollut Tammikatin siperiankissakasvattaja ehdotti yhteistä taksimatkaa ja se sopi mainiosti. Hän saikin minusta riesan loppumatkaksi, kun kysyin lauantaiaamuna, saanko tulla viereiselle häkkipaikalle.

Yövyimme mennessä Viking XPRSin hytissä. Kahden hengen hytti oli ihan tilava. Vieraat äänet hiukan pelottivat Taikaa ja paikat piti haistella ja tutkia moneen kertaan. Onneksi neiti rauhoittui suht nopeasti sänkyyn peiton alle, joten pääsin syömään ja ostoksille.

Aamulla heräsin niin aikaisin, että ehdin käydä aamiaisella laivalla ja pakata tavarat rauhassa. Näyttelypaikalle saavuimme ajoissa ja pienen jonotuksen jälkeen pääsin eläinlääkärin tarkastuksen ja ilmoittutumisen jälkeen sisustamaan häkkiä.

Kuutosvärinryhmän norskeja asettui kaksi muutakin samalle käytävälle, joten oli kiva yhdessä seurata, koska on aika mennä arvosteluun. Lauantaina kissat arvosteli Elena Zakorskaja ja sunnuntaina Svetlana Stoliarova. Kastraatteja oli paikalla kolme, joten voitiin valita värin paras. Molempina päivinä värin paras oli Mursu eli Wishmaster Ford Fairlane, joka sunnuntaina voitti paneelin eli ei Taika huonolle hävinnyt ;-)

Sunnuntain näyttelypäivä sujui ripeästi ja kakkosen paneeli alkoi yllättävän aikaisin, vaikka se oli viimeisenä. Tuli ihan kiire viedä kissa paneelihäkkiin.

Takaisin tulimme Tallink Superstarilla. Kissat matkustivat bokseissä bussissa. Noudettuani kissan ja tavarat menin pitkään taksijonoon. Takseja tuli ripeään tahtiin, joten ehdin yhdeksältä lähtevään junaan ja olimme kotona vähän ennen yhtätoista illalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti