sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2014

Riikan näyttelymatka 7. - 10.3.2014

Perjantaiaamuna aikaisin tapasimme Ellin, Usvan, Väinön, Boon ja Inton Muurlan lasin pihalla. Taika ja Hottis sekä tavaramme pakattiin autoon ja jatkettiin matkaa Espooseen. Sieltä seuraan liittyivät Kata, Sami, Freya ja Ramses. Matka jatkui Eckerö Linen Finlandialla. Tallinnassa tankattiin auto ja samalla tuli tarkastettua kissojen vointi. Hyvin mahtui mukaan kahdeksan kissaa ja neljä ihmistä.
Ajoin menomatkalla noin sata kilometria Tallinnan ja Pärnun välillä. Pärnussa pysähdyimme ostoksille ja Kata ajoi sieltä Riikaan hotellille. 
Kissat rentoutuvat hotellilla
Perjantai-iltana kävimme ostoksilla ja syömässä Domina-ostoskeskuksessa.

 Lauantaiaamuna lähdimme ajoissa näyttelypaikalle ja saimme suht hyvät paikat neljälle tuplasturdille. Into-pojalle kävi nolo vahinko kun se ei osunut hiekkalaatikkoon ja sotki itsensä kakkaan. Emme millään ehtineet puhdistaa kissaa nopeasti, joten poikaa ei viety arvosteluun. 

Onneksi olin kammannut kissat jo hotellilla kertaalleen, koska tuomarit pyysivät niitä arvosteluun siinä järjestyksessä, että saivat samalla tehtyä tuomarin parhaan valinnat.
Yllä Elli ja Väinö ja alla Elli ja Boo
Näyttelyssä kuvaaminen jäi vähiin. Lauantai-iltana kävelimme Ellin kanssa Lidoon syömään ja paluumatkalla ostimme eväitä läheisestä ostoskeskuksesta, jossa olisi ollut vaikka mitä sisustustavaraa kotiin viemisiksi. 

Sunnuntaipäivä kului nopeasti näyttelypaikalla. Kaksi mukana olleista kissoista valmistui: Freya International championiksi ja Into International Premioriksi. Muut kissat saivat sertinsä ja kävivät tuomarin parhaan valinnoissa.
 Iltarusko ja Dodo-hotellin naapuritalo
 Sunnuntai-iltana kävimme koko porukalla syömässä Lidossa. Siellä oli paljon paremmin tilaa kuin lauantaina, joka sattui olemaan naistenpäivä. Sen jälkeen kävimme vielä ostoksilla. Hotellilla juhlimme valmistuineita kissoja ja kuoharilla ja kissakakulla.
 Yllä IC Freya ja alla Ramses
 
 Maanantaiaamuna kuvasin vielä Usvan uudessa pedissään ja Hottiksen suihkukopissa.
Elli ajoi Pärnuun, jossa pidimme tauon ostoksia varten. Minä ajoin sieltä Tallinnaan satamaan. Kun saimme auton kissoineen laivaan, kävimme laivan kahvilassa syömässä. Kotimatka jatkui Espoon kautta Saloon, jossa olimme illalla yhdentoista aikoihin. Onneksi olin varannut vielä tiistaipäivän talvilomapäiväksi, joten ehdin toipua matkasta ennen töihin paluuta.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti