sunnuntaina, maaliskuuta 30, 2014

Urk, Salo 22.-23.3.2014

Tätä viikonloppua olin odottanut, koska tietääkseni Urk järjesti ensimmäisen rotukissanäyttelyn Salossa. Astrum-keskus osoittautui oikein toimivaksi näyttelypaikaksi, kunhan kissamäärä pidetään sopivana. 

Toimin ensimmäistä kertaa assistenttina. Päivän aluksi valitsin Hottikselle häkin joka oli lähellä arvostelevaa tuomaria, mutta tuomarin pöytä siirrettiin toiseen päähän hallia. 
 Tyttäreni ottama kuva tuomarin parhaan valinnasta, joka kesti kauan. Hottis sai sertinsä, oli värin paras ja yllätyksekseni myös tuomarin paras. Alessando Gibaudo piti pojasta todella paljon.
 Hottis paneelissa jonka se voitti äänillä 3/6, kuva Nina Määttä

Itselläni oli käsissä siinä vaiheessa kakkoskategorian naaras odottamassa paneelipöydälle vientiä, joten en voinut hakea voittajapoikaa. Assistentti vei pojan boksiinsa ja palkinnot haettiin boksin päälle. 

Sain kantaa paneelissa oikein mukavia ja hyvin käyttäytyviä kissoja. Tuskin tämä jää ainoaksi assistenttikerrakseni.
  Kuva lauantaipäivän palkinnoista
kuva Nina Määttä

Sunnuntaina Hottiksen arvosteli Satu Hämäläinen ja Taikulin Alessandro Gibaudo. Taika sai sertinsä. Hottis sai sertinsä, oli värin paras ja jälleen tuomarin paras. Tuomarin parhaan valinta kesti kauan koska tuomari olisi halunnut lähettää sekä Hottiksen että leikkisän valkoisen turkkilaisen angoran paneeliin.

Paneelissa Hottiksen kantoi pääassistentti ja  Hottis voitti äänin 4/6 ja pääsin hakemaan kissan ja palkinnot ihan itse. Täysin käsittämätön kissanäyttelyviikonloppu!
Maanantain talvilomapäivänä yritin kuvata nuorta herraa palkintojensa kanssa.


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti